“Fejring af et godt menneske” får 5 og 6 stjerner

Monologen “Fejring af et godt menneske”, som spiller på Mungo Park er skrevet helt eksklusivt til Marianne i anledning af hendes 35 års jubilæum- af forfatteren Mathilde Walter Clark. Monologen er blevet modtaget med 5 og seks stjerner.”En moden skuespiller på sin kunstneriske top”. “Fejring af et godt menneske” kan – og bør – opleves”. “Nærværende, sårbart skuespil af mesterlige Marianne Mortensen… så smukt forløst. Det er det mest rørende og originale teater, jeg har set i år. Den sidste halve time var jeg opløst i stille silende gråd…som publikum skulle jeg holde fast i stolen for ikke at løbe op på scenen og omfavne kvinden, der ikke kan tilgive sig selv. Selvom vi bliver siddende i stolene opstår der et magisk øjeblik, hvor hele rummet tavst sukker: selvfølgelig er du tilgivet. Indtil videre har jeg kun kendt til katarsis, teatrets medmenneskelige forløsende potentiale, som et teoretisk, aristotelisk begreb – med Mortensen og Walter Clark bliver det levende”( Linea Maja Ernst- Weekend avisen)

Kulturkongen.dk “Pragtfuld forestilling”
Frederiksborg Amts AvisMathilde Walter Clarks monolog vil sikkert vise sig at blive stående som en betydelig fortælling”
“Marianne Mortensen leverer en fremragende præstation” Mortenbuckhoj.dk

Mere info: https://www.mungopark.dk/

AKTUELLE FORESTILLINGER PÅ MUNGO PARK

Marianne Mortensen medvirker i flere forskellige forestillinger på Mungo Park. PT ” Kvinde kend din krop”, “Camille Clouds brevkasse” og monologen “Fejring af et godt menneske” som løbende spiller på Mungo Park. se Mungo Parks Kalender: https://www.mungopark.dk/