JULE- CD GENOPTRYKT

For 16 år siden udgav Marianne Mortensen sin juleCD ”Levende lys” – en CD hun dengang dedikerede sin mor. Nu bliver CD’en genudgivet og sangene sunget ved julekoncerter rundt i landet.

Da Marianne Mortensens mor blev bisat for år tilbage en mørk januardag, stod der hen under aften, en eneste klart lysende stjerne på en blussende rød himmel. I det øjeblik vidste jeg, at jeg skulle lave en juleCD om håbet og lyset i mørket, og den skulle dedikeres min mor, fortæller Marianne Mortensen. Og jeg vidste også, at jeg ville få komponister og forfattere til at skrive nye julesange og salmer med det ene for øje, at videregive håbet i mørket. Det blev til nye julesalmer, som nu nærmest er blevet klassikere for nogle, af blandt andre Bent Fabricius- Bjerre, Hans Dal, Sten Kaalø, Alberte, Elisabeth Kjerluff Nielsen, Sebastian og Johannes Møllehave. Salmer, som på Cd’en er blandet med enkelte af de julesalmer, som er indbegrebet af jul for os alle.

Jeg har i mange år nærmest følt det som min bestemmelse her i livet igen og igen at fortælle, at ”det er i mørket morgenrøden skal fødes”, og at det er vores fornemmeste opgave at glædes. OG at tro. Tro på, at der er muligheder, der hvor vi ingen muligheder ser, siger Marianne Mortensen. Og fortsætter : Søren Kierkegaard siger: ”at tro er bestandigt at vente det glade, det lykkelige, det gode”. Midt i mørket. Det er for mig, det julebudskabet er en påmindelse om, og det, som jeg håber, jeg får givet videre med min juleCD ”Levende lys”, slutter Marianne Mortensen.

CD’en har været udsolgt i flere år, men er til stadighed blevet efterspurgt. Og er derfor nu blevet genoptrykt. Den kan fås på Itunes, Applemusic og andre onlinetjenester, i enkelte butikker og ved direkte henvendelse til Marianne Mortensen på mail@mariannemortensen.dk

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *