Underholdning

KONCERT MED MARIANNE MORTENSEN OG MICHAEL VESTERSKOV

-solo eller med band

Koncert med Marianne Mortensen og Michael Vesterskov med sange fra deres 3 CD’er.
Marianne Mortensen og Michael Vesterskov har efterhånden stået på scenen i mange år. De har gjort det hver for sig som skuespiller og musiker. I 2005 fandt de sammen musikalsk med CD’en ”Du & jeg & månen”, hvor Michaels rock og Mariannes viser smelter sammen i et fælles musikalsk udtryk, der lægger sig i sporet af Lisa Ekdahl og Bo Kaspers orkester.

Tekstligt kommenterer de på livet og hverdagen, så man forstår det. Det er ærligt, råt og skrøbeligt, men bliver aldrig banalt.

Marianne Mortensen og Michael Vesterskov giver koncerter solo eller sammen med nogle af landet mest talentfulde og prisbelønnede musikere.
(Se www.duogjegogmaanen.nu )


JULEKONCERT MED MARIANNE MORTENSEN OG MICHAEL VESTERSKOV

Ærlighed, nærvær, håb og hjertevarme.
Alt det, vi har brug for lige nu.

Skuespiller og sanger Marianne Mortensen og musiker og komponist Michael Vesterskov er meget forskellige med musikalske rødder i henholdsvis viser og rock– men tilsammen udgør de en sjælden enhed.
Det har mange sandet, når Marianne og Michael igennem mange år har været landet rundt med koncerter af forskellige tilsnit – koncerter, som overalt er blevet modtaget med stående applaus fra et begejstret publikum.

Hvert år i de sidste 25 år har Marianne og Michael givet julekoncerter rundt i kirkerne og i deres egen forening Den Musiske Scene, og for mange er det blevet en tradition, de ikke vil undvære. Deres meget personlige julekoncert er en blanding af nyskrevne salmer og sange,- af blandt andre Bent Fabricius Bjerre, Hans Dal, Alberte, Sten Kaalø, Lisbet Smedegaard- Andersen, Elisabeth Kjerluff- Nielsen, Sebastian, Michael og Marianne selv og så selvfølgelig nogle af de salmer, der er indbegrebet af jul for os alle.

En julekoncert med sange og fortællinger fulde af tro, håb og kærlighed.

“Hjertevarme strømmede een i møde, og jeres optræden fik virkelig skuldrene ned på plads. Vi blev fyldt op af berigende ord, skøn sang og musik.
En helt igennem varm og personlig oplevelse, som vi meget gerne vil opleve igen”.

– en af de mange publikumsroser, som Marianne og Michael hvert år modtager.


MUSICALKONCERT

I denne koncert har Marianne samlet en buket af de allerbedste musicalsange gennem tiderne fra nogle af de over 20 musicals Marianne har medvirket i- langt de fleste som hovedrollen. Her er lagt op til en underholdende koncert med sange fra klassiske musicals som Cabaret, My fair lady, Sound of music, Cyrano og mange flere. Akkompagnement: Stig Christensen.

Varighed: 2×45.minutter -eller efter ønske.


EN EVENTYRLIG AFTEN

Glimt af H.C.Andersens liv fortalt gennem sange, digte, historier, breve, dagbogsuddrag og eventyr. H.C. Andersen var en sand mester! Der var ikke det han så – og som andre overså – han ikke kunne skrive et eventyr om; en stoppenål, en flaskehals, en skarnbasse, et nedbrændt lys, naturen og mennesker. Han så ”tværs igennem den menneskelige fernis, der gør et menneske kendeligt.” ”Jeg er som vand – alt afspejler sig i mig – alt bevæger mig.”

Historien, ”Hun duede ikke”, har en direkte parallel til H.C. Andersens mor og det miljø, han kom fra.

Med dén starter Marianne Mortensen denne eventyrlige aften og slutter den med ”En digters sidste sang” og ”Livet er det dejligste eventyr”.
Varighed: 2×45 minutter.


HOLGER DRACHMANN OG KÆRLIGHEDEN

– fortalt gennem sange, digte, prosa og anekdoter.

Som ganske ung var Marianne Mortensen medlem af Drachmannklubben i Skagen, som via sommerarrangementer i Drachmanns hus var med til at vedligeholde huset ”Villa Pax”. Sammen med en veninde sang hun i flere år Drachmanns vidunderlige tekster sat i musik af samtidens komponister. Det endte i 1981 med lp’en ”Sommerdrømme”, som siden er blevet genudgivet på cd i 2000. I den anledning kom Drachmann ind i Marianne Mortensens liv igen – nu med fornyet kraft og med langt større forståelse for de dybder, Drachmanns tekster rummer.

I dette program tager Marianne Mortensen udgangspunkt i den passionerede Drachmann og de kvinder , der tydeligst har præget hans liv og hans digtning.

Akkompagnement: Michael Vesterskov.

Varighed 2×40 minutter.