“Fejring af et godt menneske” får 5 og 6 stjerner

Monologen “Fejring af et godt menneske”, blev Marianne Mortensens sidste forestilling på Mungo Park. Monologen blev skrevet helt eksklusivt til Marianne i anledning af hendes 35 års jubilæum- af forfatteren Mathilde Walter Clark, og blev modtaget med 5 og seks stjerner.”En moden skuespiller på sin kunstneriske top”. “Fejring af et godt menneske” kan – og bør – opleves”. “Nærværende, sårbart skuespil af mesterlige Marianne Mortensen… så smukt forløst. Det er det mest rørende og originale teater, jeg har set i år. Den sidste halve time var jeg opløst i stille silende gråd…som publikum skulle jeg holde fast i stolen for ikke at løbe op på scenen og omfavne kvinden, der ikke kan tilgive sig selv. Selvom vi bliver siddende i stolene opstår der et magisk øjeblik, hvor hele rummet tavst sukker: selvfølgelig er du tilgivet. Indtil videre har jeg kun kendt til katarsis, teatrets medmenneskelige forløsende potentiale, som et teoretisk, aristotelisk begreb – med Mortensen og Walter Clark bliver det levende”( Linea Maja Ernst- Weekend avisen)

Kulturkongen.dk “Pragtfuld forestilling”
Frederiksborg Amts AvisMathilde Walter Clarks monolog vil sikkert vise sig at blive stående som en betydelig fortælling”
“Marianne Mortensen leverer en fremragende præstation” Mortenbuckhoj.dk

Mere info: https://www.mungopark.dk/

Et farvel til Mungo Park

Efter 6 intense, lærerige og helt fantastiske år på Mungo Park valgte jeg sidste efterår at slutte mit engagement. Det blev til MANGE forestillinger og MungoLABS, masser af nye skønne kollegaer bag og på scenen. Jeg er meget taknemmelig. Nu venter freelance tilværelsen med al sin uvished- men også større frihed. Det er som det skal være. Livet står åbent og er fyldt med muligheder. Vi ses derude!