DEN MUSISKE SCENE

Den Musiske Scene.

I en tid hvor det globale ofte er på dagsordenen, satser Marianne Mortensen og Michael Vesterskov på det lokale og inviterer, sammen med deres 2 døtre, til intime musikaftener med mad afstemt efter årstid og tema.

D. 29. og 30. 11. afholder Marianne og Michael julekoncerter sammen med musikerne Henriette Groth på klaver, bratsch og klarinet og Michala Østergaard- Nielsen på klaver, trommer og vibrafonette.

En anderledes og meget personlig julekoncert. Med nyskrevne salmer og sange,- skrevet dels af Michael og Marianne selv, og af blandt andre komponister og forfattere som Bent Fabricius Bjerre, Hans Dal, Alberte, Sten Kaalø, Elisabeth Kjerluff- Nielsen og Sebastian blandet med oplæsning og selvfølgelig nogle af de salmer, der er indbegrebet af jul for os alle, videregiver de julens budskab om lyset og håbet i mørket.

For mere information og billetbestilling : www.denmusiskescene.dk

Mange længes efter det nære, og det har fået Marianne Mortensen og Michael Vesterskov til at arrangere koncerter, teater og foredrag  i hyggelige intime omgivelser i Ledøje. De er bevidst gået lokalt, ikke globalt.

De har nu, gennem snart 5 år, holdt over 20 forskellige arrangementer og mærker en stor længsel efter det helt nære, så tilslutningen har været så stor, at de har måttet åbne op for en ekstra aften hver gang. Sammen med deres to store døtre står de selv for alt: Billetbestilling, indkøb, bordopstilling og borddækning, de laver selv maden, serverer, vasker op, rydder op og gør rent. Og væsentligst af alt er Michael og Marianne hver gang med til at slå aftenens tema an i ord og toner.

”Musik, sang, ord, tale, latter, tårer, glæde, humor og historier;- det er alt sammen en del af det, der hører til det at være menneske. Det er der, vi kan mødes. I de rum indlever vi os, oplever, fornemmer og ser. Mærker, at det vækker genklang, og kalder på glemte minder, tanker og følelser, som vi har gemt eller fortrængt i dagligdagens hastige gerninger af mere eller mindre vigtige slags.

I DEN MUSISKE SCENE vil vi gøre vores bedste for at skabe nogle aftener med oplevelser, hvor indholdet er i centrum. Hvor vi ikke oplever alene, men i varmen af det fællesskab, som er vigtigt for os alle.”