Marianne Mortensen udgiver bog på Muusmanns forlag

11. august udkommer bogen “Meningsfyldte middage” som Marianne står bag sammen med sin ældste datter Frederikke Z. Vesterskov. Sammen har de skabt en meget personlig og anderledes kogebog. Med Marianne Mortensens ærlige og åbne tekster og Frederikke Z. Vesterskovs billedunivers er der masser af inspiration af hente til en aften med familie og venner- på tværs af generationer- hvor man, med god mad som samlingspunktet, kan få en samtale ud over det sædvanlige rundt om bordet. En samtale, som – med udgangspunkter i teksterne og temaerne- vil kunne bringe os nærmere hinanden, åbne for forståelse, overrumplelse, eftertanke og i sidste ende en dybere, rigere relation.

Bogen kan bestilles direkte hos Marianne: mail@mariannemortensen.dk eller købes i din boghandel.

pris 299.95 

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *