2024 bliver et travlt teater-år – Først Mungo Park så Det Ny teater

Fra 15.april til 25. maj er Marianne aktuel i forestillingen “Kvinde kend din krop” på Mungo Park.  Billetter i salg nu! KVINDE KEND DIN KROP – en teateroplevelse for alle! 
Efter sommer spiller Marianne russisk kejserinde på det Ny teater i musicalen ‘Anastasia’. Og ikke en hvilken som helst kejserinde; men den danske prinsesse Dagmar- datter af Christian d.IX, som blev gift med Kejser Alexander d. III. Det har jeg ikke prøvet før, tror jeg, at skulle skildre en historisk person- med ‘blåt blod i årene’. Så det glæder jeg mig også rigtig meget til. Gribende og dramatisk handling, overdådig scenografi, stærke karakterer og uforglemmelige sange.
Fra den lille intime forestilling på Mungo Park til den helt store i det gamle, smukke
Det Ny teater på eet år. Håber vi ses både her og der